Vacatures bij syndicus Syncura

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een stageplaats?

Initieel gestart in Oudenaarde bedient professionele syndicus Syncura haar klanten vanuit twaalf kantoren verspreid over het Vlaamse landschap. Met meer dan 30 jaar ervaring en een portefeuille van ruim 20 000 privatieven (appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, winkelcentra, studentenkamers, assistentiewoningen...) en meer dan 1000 VME’s – wordt Syncura gezien als de toonaangevende speler in de markt.

Wonen, werken, winkelen, ontspannen. De vastgoedprojecten van de toekomst bieden ruimte aan een aantal van deze facetten of zelfs aan allemaal tegelijk. De ruimte zal optimaal benut worden en tegemoetkomen aan verschillende dagdagelijkse behoeftes. Niet alleen de gebouwen zullen hierdoor complexere vormen aannemen, ook de eigenaars en gebruikers zullen een groep vormen met zeer diverse profielen en noden. Met Syncura en haar meer dan 70 gekwalificeerde medewerkers halen ze een partner in huis met de nodige knowhow en operationele slagkracht voor het beheer van deze projecten.

Samen met haar zusterbedrijven biedt Syncura een unieke combinatie van ervaring in zowel residentieel als commercieel vastgoed, schaalvoordelen en operationele flexibiliteit.

Met de nieuwe wet op de mede-eigendom die van start gaat op 1 januari 2019 is de professionaliteit en efficiëntie van syndicus Syncura van groot belang. Dankzij haar vakkennis, de permanente opvolging van de mede-eigendommen en de gedigitaliseerde administratie is Syncura uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de syndicmarkt.

Zin om aan ons groeiverhaal mee te schrijven? Of stage te lopen bij syndicus Syncura? Dan ontvangen wij graag jouw CV op volgend e-mailadres: jobs@syncura.be

Solliciteer nu
Terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter