Nieuws

Zusterbedrijf Rencura in volle groei

3 april 2018
Zorgeloos vastgoed verkopen of verhuren?

 Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura

Kent u het zusterbedrijf Rencura al? Rencura is vastgoedmakelaar en rentmeester in Vlaanderen en Brussel.

“Ons doel is de investeerder te ontlasten van alle praktische zaken die gepaard gaan met zijn investering. Daarnaast bieden we ook een verhuur- en verkoopservice aan die voor u een solvabele huurder of koper zoekt en die samen met u uw vastgoedportefeuille gaat beheren.”

Denkt u eraan om uw eigendom te verkopen of te verhuren? Wilt u daarbij deskundig en persoonlijk begeleid worden?

En waarom zou u dit verkopen of verhuren via Rencura?

Bij vastgoedmakelaar Rencura krijgt u een grondige technische analyse van uw pand. Dankzij onze marktkennis bepalen we een realistische prijs en plaatsen we uw pand op onze website, verschillende portaalsites en social media. Op deze manier verhoogt de kans om uw eigendom op een kortere termijn te verkopen of te verhuren.

Met Rencura haalt u een vastgoedpartner in huis die transparant, persoonlijk en sterk is in communicatie. Zo krijgt u tweewekelijks een update met een overzicht van het aantal bezichtigingen, kandidaten…

Vraagt u zich af hoeveel uw appartement waard is? Dan kan u uw vastgoed gratis laten schatten door Rencura. Neem vandaag nog contact op met Rencura en vraag uw gratis prijsbepaling aan. 

Rencura is naast vastgoedmakelaar ook rentmeester, zowel privatief vastgoedbeheer als patrimoniumbeheer.

  • De rentmeester zorgt voor een feilloze opvolging van de betaalde huurgelden en alle andere verschuldigde bedragen en stort deze periodiek door naar de eigenaar.
  • Rencura stelt steeds een accuraat dossier op met de actuele gegevens van de huurders, EPC-verslagen, plannen en basisakte (indien mede-eigendom) voor eigendom.
  • De rentmeester staat in als spreekbuis van de eigenaar. Zo kunnen huurders kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun vaste contactpersoon binnen Rencura, property manager.
  • Via het online portaal van Rencura blijft u steeds op de hoogte van de actuele situatie van uw investeringsvastgoed.

Voor meer info over Rencura, kunt u terecht op www.rencura.be. U kunt met hen contact opnemen via hun contactformulier, via e-mail info@rencura.be of via het telefoonnummer 09 330 21 00.

Volg Rencura op de voet via Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

 

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter