Nieuws

Syncura Aalst bestaat 1 jaar!

17 mei 2018
Kantoor in Aalst van professionele syndicus Syncura bestaat 1 jaar

Al meer dan dertig jaar is Syncura gespecialiseerd in het beheer van verenigingen van mede-eigendom (VME’s) in Vlaanderen en Brussel.

Syncura staat in voor het professionele beheer van appartementsgebouwen, parkeergarages, winkelcentra, KMO-units, assistentiewoningen, studentenkamers...

Vooral de voorbije tien jaar kende Syncura een sterke groei.

Initieel gestart te Oudenaarde bedienen we op vandaag onze klanten vanuit elf kantoren verspreid over het Vlaamse landschap en Brussel.

Ook onze groep medewerkers kende in de loop der jaren een gestage groei tot de ruim zestig die er vandaag werkzaam zijn.

Dat we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende vastgoedbeheerder is vooral aan hen te danken. Dagelijks zetten zij zich volop in voor een professioneel beheer van de VME’s.

Als moderne syndicus zetten we tevens fors in op de digitalisering waarbij de mede-eigenaars via een unieke login hun dossier van nabij via onze website kunnen opvolgen.

Dit bevordert een goede communicatie tussen de syndicus en de VME. Gezien wij ervan overtuigd zijn dat een constructieve samenwerking met de Raad van Mede-eigendom van essentieel belang is voor een goed beheer, dragen we deze dan ook hoog in het vaandel.

Syncura beheert op vandaag ruim 900 VME’s, waarvan een 50-tal te Aalst die door Isabel Agnello en haar team met grote zorg en professionaliteit worden beheerd.

Voor inlichtingen, een vrijblijvend bezoek of offerte kan u steeds bij haar terecht op het nummer 055 59 29 08 of aalst@syncura.be

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter