Nieuws

Professionele syndicus Syncura bestaat 1 jaar in Aalst

11 juni 2018
Vicepremier Alexander De Croo werpt digitale blik op het traditioneel syndiclandschap
Vicepremier Alexander De Croo samen met Johan Vande Moortel, CEO van syndicus Syncura

Op donderdag 7 juni vierde het kantoor van professionele syndicus Syncura haar éénjarig bestaan in Aalst.

Alexander De Croo, Vicepremier en Minister van o.a. Digitale Agenda was aanwezig en wierp een digitale blik op de steeds complexer wordende syndicmarkt.

Als moderne syndicus zet Syncura fors in op digitalisering. Syncura wordt beschouwd als een voorvechter in de digitalisering in vergelijking met de traditionele syndicmarkt.

Zo kunnen de mede-eigenaars via een unieke login op de website van Syncura het dossier over hun mede-eigendom opvolgen. Dit bevordert een goede communicatie tussen de syndicus en de VME (Vereniging van mede-eigendom).

Leven in een appartement is complexer geworden en er komt veel meer bij kijken dan men denkt. Vroeger waren alleen de lift, de gang en de garage gemeenschappelijk. Nu is er zoveel meer dat moet gedeeld worden: autodelen, warmtenetten, zonnepanelen, laadpalen voor elektrische wagens... Denk ook aan een hele woonsite met horeca- en handelszaken. Dit zorgt allemaal voor meer administratie en vraagt een strikte opvolging. Dankzij de digitalisering is alles overzichtelijker en transparanter geworden en kan de mede-eigenaar van thuis uit alles meevolgen omdat alle nodige informatie met één klik online te raadplegen is. Onder andere door deze digitalisering is Syncura een groeiende speler in het beheer van mede-eigendom.

SYNCURA, de toonaangevende speler in Vlaanderen en Brussel

Initieel gestart in Oudenaarde bedient Syncura op vandaag haar klanten vanuit elf kantoren verspreid over het Vlaamse landschap en Brussel (Aalst, Antwerpen, Brussel, Deinze, Gent, Knokke, Kortrijk, Leuven, Oostende, Oudenaarde en Ronse). Met meer dan 30 jaar ervaring en een portefeuille van 17 000 privatieven (appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, winkelcentra, studentenkamers, assistentiewoningen...) en meer dan 900 VME’s – wordt Syndura gezien als de toonaangevende speler in de markt.

De jongste telg in het kantorennetwerk, Aalst, heeft een 50-tal VME’s in beheer, waaronder het Pier Kornel Complex en de assistentieflats Prinsenhof.

Deze fantastische start werd gevierd in het kantoor in Aalst op 7 juni, samen met mede-eigenaars, sympathisanten, medewerkers…

Bekijk hieronder het interview van Vastgoed-Tv met Vicepremier Alexander De Croo:

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter