Nieuws

Grootste syndicus van Vlaanderen zet zijn groeiplannen kracht bij

18 september 2018
Samenwerking tussen Syncura en AB Vastgoedbeheer uit Mechelen

Syncura kondigt aan dat het een overeenkomst heeft met AB vastgoedbeheer. Hierdoor krijgt de grootste syndicus van Vlaanderen voet aan de grond in Mechelen waar ze nog geen kantoor had. AB vastgoedbeheer heeft ruim 90 residenties in portefeuille. Het grootste deel is uiteraard gelegen in en rond Mechelen maar ook in Antwerpen en de regio rond Leuven heeft het gebouwen in portefeuille.

Door deze actie heeft Syncura nu meer dan 1000 residenties in beheer in Vlaanderen en Brussel. Een mijlpaal in het bestaan van de organisatie die als syndicus dé referentie wil blijven.

“Om onze dienstverlening op niveau te houden en onze toekomstplannen te blijven ondersteunen, is een vestiging in Mechelen van zeer groot belang. AB Vastgoedbeheer staat bovendien gekend als een integer en efficiënt syndicuskantoor met gekwalificeerde medewerkers en een hoge dienstverlening. De keuze voor deze samenwerking was dan ook evident aangezien de visie van AB vastgoedbeheer zeer nauw aanleunt bij die van ons” aldus Johan Vande Moortel.

terug naar overzicht
LinkedIn
Twitter