Leveranciers

 

Gas – door een groepsaankoop heeft iedere VME een uiterst scherpe prijs.

Uw voordeel: 13% goedkoper vergeleken met de scherpste prijs verkrijgbaar op 10/10/2016 via www.mijnenergie.be (Eni Start - vaste prijs voor 1 jaar)

Detail van de berekening:

  • Syncura prijs:     0,00€/jaar  + 19,13€/MWh * 50MWh/jaar = 956,5€/jaar
  • Mijnenergie.be: 40,00€/jaar + 21,70€/MWh * 50MWh/jaar = 1.098,5€/jaar
 

Elektriciteit – ook hiervoor werd een groepsaankoop georganiseerd.

Uw voordeel: 18% goedkoper vergeleken met de scherpste prijs verkrijgbaar op 10/10/2016 via www.mijnenergie.be (belpower - vaste prijs voor 3 jaar)

Details van de berekening:

  • Syncura prijs:    41,46€/jaar + 38,56€/MWh * 10MWh/jaar = 427,06€/jaar
  • Mijnenergie.be: 25,00€/jaar + 47,90€/MWh * 10MWh/jaar = 504,00€/jaar

 

 

 

Onderhoud van uw liften – door gebruik van een eigen ontwikkeld onderhoudscontract kunnen uiterst scherpe onderhoudsprijzen aangeboden worden. Een gemiddelde besparing van 10% is zeer courant.

 

Technische keuringen – BTV is de partner bij uitstek voor de keuring van technische installaties. Door het grote volume aan keuringen geniet de VME ook hier een scherpe prijs en vlotte dienstverlening.

 

 

Aankopen stookolie verlopen via een groepsaankoop, gewonnen door Total. Syncura kan gerust stellen dat wij de scherpste prijzen van de markt kunnen aanbieden.

 

 

Ruim en ontstoppingswerken – door de jarenlange samenwerking met Aqua Jet Vlerick kan Syncura een scherpe prijs maar belangrijker nog een kwalitatieve dienstverlening bieden. Ook een zeer betrouwbare permanentie dienst is hier zeker niet onbelangrijk.

 

 

Het registreren en verwerken van meterstanden is een steeds belangrijker wordend domein. Door het partnership met ISTA migreert Syncura zijn gebouwen naar draadloze meteropnames. 

 

 

Ook brandpreventie is een uiterst belangrijk onderdeel van het zorgeloos beheer van uw gebouw. Statamat verzorgde deze controles reeds decennia lang voor Syncura.

 

 

Telecommunicatie wordt steeds belangrijker ook in mede-eigendommen. Door de keuze van een sterke partner kan ook op dit vlak een optimale dienstverlening gegarandeerd worden.

 

 

Periodieke schoonmaak is vaak een heikel punt in mede-eigendom. Facility Comfort, welke een zuster organisatie is van Syncura, kan sterke garanties bieden voor de schoonmaak van uw mede-eigendom.