Praktisch voorbeeld van besparingen met syndicus Syncura

  • Residentie Ter Leie bespaarde 26.670€ in 1 jaar. Met een jaarlijks verbruik van 26.500MWh is Ter Leie een grootverbruiker van gas. Na opname in de groepsaankoop werd een prijsdaling van 9,94€/MWh gerealiseerd of een besparing van 130€ per appartement per jaar.
  • Residentie Ter Platen bespaarde 674€/jaar door toepassing van het nieuwe lift onderhoudscontract. Dit contract was niet enkel strenger maar ook een besparing.
  • Zo goed als elke residentie in beheer bij Syncura realiseerde dit jaar en elk jaar erna enkele tientallen euro op de technische keuring van lift installaties. De prijs voor 2 keuringen per jaar van een lift met 4 stopplaatsen bedraagt ongeveer 120€/jaar excl. BTW (prijs is afhankelijk van het aantal stopplaatsen).
  • Residentie Tervuren House bespaarde jaarlijks 3.429€ op stookolie kosten na aanpassing van het tarief naar het Syncura raamcontract.

 

Dit zijn uiteraard slechts enkel concrete voorbeelden. De combinatie van de diverse besparingen in een zelfde gebouw zijn vaak hoger dan het ereloon van Syncura. De keuze voor Syncura is er dus niet enkel een van beheer met zorg, maar ook een besparing van uw algemene recurente kosten.